Bitcoin interruptor Arkanoid

Bitcoin interruptor Arkanoid 1.0.1

Klassieke Arkanoid-stijl spel over Bitcoin mijnbouw.

Klassieke Arkanoid-stijl spel over Bitcoin mijnbouw.

Klassieke Arkanoid-stijl spel over Bitcoin mijnbouw. Breken stenen en krijgen Bitcoins te extrapowers krijgen.

Makkelijkste manier om een heleboel bitcoins playing game te krijgen. Bitcoin Breaker ArkanoidBut pas op dat u cn gebruiken deze Arkanoid bitcoins alleen in het spel!

Bitcoin Breaker Arkanoid is geworden Bitcoin waanzin! Dit spel zal je uit te breken Bitcoins zoals gemaakt. Breek de munten en krijgen extra bonus bevoegdheden die u zullen helpen power-up van uw spel te spelen! Dit geweldige spel is professioneel ontworpen en vakkundig gemaakt voor maximale plezier en opwinding! Gebruik je in-game macht peddel om de bal van de fel gekleurde stenen stuiteren om een capture Bitcoins, punten en power-ups te onthullen! Klassieke arcade actie die een retro gevoel met een moderne twist combineert. Een level omhoog en scoren!

EIGENSCHAPPEN:

• Leuk om te spelen!

• Verbazingwekkende graphics

• Retro style gaming

• Gemakkelijk te gebruiken controles

• Leuk voor gamers van alle leeftijden

• Verpakt met soepele spel actie

• Een goed ontworpen en evenwichtige gaming ervaring

Krijg de bal stuitert vandaag! Bitcoin Breaker Araknoid is net als andere klassieke spel brick break out games, maar beter! Breken Bitcoins voegt een geheel nieuw niveau van opwinding! Gamers over de hele wereld worden steeds Bitcoin koorts na het breken ze uit om power-ups te verdienen voor het verkrijgen van belangrijke scores! Dit geweldige spel is geweldig voor break out game fans van alle leeftijden. Daag je vrienden, collega's en familie om je high score te verbeteren. Dan beslissen wie de Bitcoin Breaker kampioen is! Soepele, vloeiende spel spelen met een goed uitgebalanceerd scoren en uitdagingen. Ervaar de spanning en opwinding en delen met de gamers je liefde te spelen met. Hoe meer je speelt, hoe meer Bitcoins die je uit te breken. Break out genoeg en max je scoren potentieel!

En weet je wat? Zoveel mensen gedownload dit spel dat we gaan doen Litecoin Arcanoid Miner :)

Bitcoin interruptor Arkanoid

Download

Bitcoin interruptor Arkanoid 1.0.1